Tatuoijan raju kosto tyttöystävälle: Selän kokoinen ulostekasa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen tatuointitaiteilija Ryan L. Fitzjerald on järjestänyt tyttöystävälleen Rossie Broventille karmaisevan koston siitä, että tyttöystävä oli pettänyt häntä toisen miehen kanssa. Mies nimittäin tatuoi tyttöystävänsä selkään koko selän kokoisen ulosteläjän kärpäsineen päivineen.

Fitzjerald oli saanut tietää pettämisestä jo aiemmin, mutta ei paljastanut sitä Broventille. Mies päätti odottaa oikeaa hetkeä kostolle, ja lopulta hän saikin sellaisen. Tyttöystävä halusi nimittäin selkäänsä suurikokoisen tatuoinnin. Sellaisen poikaystävä tekikin, mutta lopputulos ei ollut aivan sellainen kuin tyttöystävä oli alunperin suunnitellut. Nyt Brovent on haastanut Fitzjeraldin oikeuteen ja vaatii 100.000 dollarin korvauksia.

Kuva: Veryweirdnews.com