Parkkipirkon märkä uni toteutui – Bugatti Veyron invapaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parkkipirkot ovat sukupuoleen katsomatta ammattikuntien alhaisinta kastia, sillä tuskin missään ammatissa työntekijät saavat osakseen samankaltaista halveksuntaa. Myös parkkipirkoilla lienee kuitenkin työhönsä liittyviä unelmia, joista yksi on todennäköisesti päästä sakottamaan maailman kalleinta sarjavalmisteista autoa.

Nyt eräs miespuolinen parkkipirkko on päässyt elämään unelmaansa. Britannian Essexissä bongattiin nimittäin noin miljoonan euron arvoinen luksusauto Bugatti Veyron, joka oli pysäköity invalidipaikalle. Katso kuvat tästä.

Auto herätti huomiota jo ilman sakottajaa, mutta viimeistään sen kanssa ihmiset kaivoivat kännykkäkameransa taskuista. Silminnäkijöiden mukaan myöhemmin paikalle saapui auton noin 40-vuotias omistaja, joka ei monien pettymykseksi ollutkaan julkkistähti.