Kate Upton kädet utareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi taannoin huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Äskettäin Kate Upton nähtiin poseeraamassa uransa ensimmäisen kerran täysin alastomana. Kate Upton on nimittäin mukana Raphael Mazzuccon Culo-kuvateoksessa. Maalaistytöksi tunnustautuva Kate on usein korostanut viihtyvänsä maalla ja hän osallistui taannoin myös lypsykilpailuun. Nyt Kate Upton poseeraakin samoissa tunnelmissa kädet utareissa. Asuna on tosin tällä kertaa vain bikinit.

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.