Naisten käsilaukkujen sisältö julki – dildoja ja mädäntynyttä kalaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten käsilaukut ovat tunnetusti kuin pohjattomia kaivoja, joihin mahtuu uskomaton määrä erilaista tavaraa. Usein uskomatonta on myös niissä olevien tavaroiden kirjo. Nyt Britanniassa on tutkittu mitä kaikkea naiset käsilaukuissaan kantavat, ja tulos osoittautui yllättäväksi.

Miehisestä näkökulmasta tulos oli mielenkiintoinen, sillä harva olisi osannut odottaa mitä kaikkea naiset mukanaan kantavat. Tavallisten arkipäiväisten tarvikkeiden lisäksi käsilaukuista löytyy nimittäin esimerkiksi seksileluja. Sellaisia kantaa mukanaan AnjliLondon.com -sivuston suorittaman kyselyn mukaan kaksi prosenttia naisista. Suurin osa naisista ei osaa tarkalleen sanoa mitä kaikkea heillä käsilaukuissaan on, sillä 68 prosenttia vastanneista ei koskaan tyhjennä laukkujaan.

80 prosenttia naisista kantaa aina mukanaan varmuuden vuoksi hiusharjaa, nenäliinoja, päänsärkylääkettä, peiliä ja sateenvarjoa. Kaksi prosenttia naisista myönsi laukkunsa sisältävän ruoantähteitä ja yksi vastaajista kertoi laukkunsa pohjalla olevan myös mädäntynyttä kalaa. Neljällä prosentilla naisista oli varmuuden vuoksi mukanaan täytettä rintaliiveihinsä.