Negativen jättikeikka peruttu – Jonnelle matkustuskielto: ”Liian suuri terveydellinen riski”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Negative-yhtye on tänään joutunut peruuttamaan erittäin merkittävän keikan Meksikossa, koska yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron makaa parhaillaan sairaalassa Tampereella. Koko muu yhtye on jo Meksikossa, jonne he lensivät eilen lauantaina.

Negativen oli määrä esiintyä tiistai-iltana Meksikossa huippusuositun Bullet of my Valentine -yhtyeen loppuunmyydyn keikan lämmittelijänä. Hätäleikkaukseen joutuneen Jonnen oli määrä päästä sairaalasta eilen lauantaina ja lentää Mexico Cityyn huomenna maanantaina yhdessä lääkärin kanssa.

Nyt laulajan tila on kuitenkin heikentynyt merkittävästi, joten keikka on jouduttu perumaan. Rokkari olisi itse halunnut lähteä matkaan kohti Meksikoa, mutta kaksi lääkäriä oli asiasta toista mieltä. Yhtyeen manageri ja Jonnen isoveli Tommi Liimatainen vahvisti Staralle, että lääkäreiden päätöksiä ei lähdetä kyseenalaistamaan.

– Loppubändi on jo Meksikossa, mutta keikka perutaan, ei mahda mitään. Jonnelle on tullut jo kahdelta lääkäriltä matkustuskielto, eikä sitä lähdetä riskeeraamaan. Se olisi liian suuri terveydellinen riski. On sillä jätkällä kyllä uskomaton työmoraali, kun halusi lähteä keikalle suoraan sairaalasängyltä, Liimatainen kertoi Staralle.