Pikkutyttö puettiin prostituoiduksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdemedioissa on raportoitu tänä syksynä paristakin uskomattomasta tapauksesta, joissa toisessa äiti pani nelivuotiaalle tyttärelleen täytettä rinnuksiin ja takapuoleen lasten kauneuskisoissa ja kuinka kolmevuotias äiti puki pikkutyttönsä Pretty Woman -elokuvan innoittamana prostituoiduksi.

Tapaukset ovat peräisin TLC-kanavan suositusta Toddlers & Tiaras -ohjelmasta, jossa on jälleen nähty televisiokatsojat raivostuttanut tapaus. Kolmevuotiaan Paisley-tyttärensä aiemmin prostituoiduksi pukeunut äiti Wendy Dickey on vähät välittönyt saamistaan tappouhkauksista, sillä nyt hän on pukenut tyttärensä uudelleen todella rohkeaan asuun ja esimerkiksi verkkosukkahousuihin.

Äidin mukaan kyseessä on moottoripyöräilyyn liittyvä ”biker chick” -asu, mutta monet ovat olleet asusta hieman toista mieltä. Katso kuvat tästä. Asun lisäksi äiti on passittanut Paisleyn suihkurusketukseen ja meikkauskursseille. Molemmat asioita, joista kolmevuotiaiden ei tulisi vielä edes tietää.