Tutkimus vahvisti: ”Mies katsoo ensin naisen rintoja, mutta nainen…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu viime aikoina parikin videota, joissa piilokamera on paljastanut armotta sen mihin miesten katseet kohdistuvat vastaantulevassa naisessa. Nyt asiasta on saatu kuitenkin myös tuoretta tutkimustietoa.

Ranskalaiset ovat tutkineet laboratorio-olosuhteissa sitä mihin miesten katseet hakeutuvat, kun heille näytetään naisen valokuva. Tutkimuksessa käytetty kuva löytyy alta. Tutkimuksessa selvisi, että miesten silmät suuntaavat ensimmäisenä naisten rintoihin ja vasta sen jälkeen vuorossa ovat muut ruumiinosat, The Local uutisoi.

Miratech-yhtiön suorittama samainen tutkimus tutkimus tehtiin myös naisille ja tulos oli hienoinen yllätys. He nimittäin suuntasivat katseensa ensimmäisenä naisten vasempaan nimettömään ja sieltä mahdollisesti löytyvään sormukseen. Miehet katsoivat rintoja 37 prosenttia pidempään kuin naiset. Samalla selvisi, että ranskalaiset miehet tuijottivat rintoja 2,7 kertaa pidempään kuin englantilaiset.

Kuva: Miratech