BB-Tanjan itkusta ei tule loppua – romahti taas

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon asukkaat viettivät tänään koko päivän ulkona tehtäväalueella valeviikkotehtävää suorittaen. Illalla asukkaille vihdoin valkeni, etteivät he joudukaan viettämään viikkoa ulko-olosuhteissa, kun Isoveli päästi asukkaat takaisin sisätiloihin. Asukkaiden iloksi koko Big Brother -talo oli koristeltu jouluisesti, sillä oikea viikkotehtävä liittyy jouluun.

– Täällä on joulu! Pikkujoulut tuolla sisällä! Sebastian huudahti päästyään ensimmäisenä kurkistamaan BB-talon ikkunasta sisään.

– Mä näin unta tästä! Meillä on joulukalenterit! Suvi huudahti ja alkoi samantien itkeä.

Myös BB-Tanja puhkesi jälleen vuolaisiin kyyneliin. Mielialan vaihteluista talossa useasti kärsinyt nainen oli koko päivän purkanut pahaa oloaan muihin. Varsinkin Sebastian oli joutunut useasti Tanjan purkausten kohteeksi.

– Mulla on edelleen paska fiilis. V***u tosta ulkojutusta. V***u mua ärsyttää. Ja nyt Sebastian niin kuin tästä nyt huomaat, niin vaikka tapahtuu jotain positiivista, niin mua v***ttaa silti, Tanja raivosi jälleen.

Muut asukkaat tyytyivät seuraamaan sivusta Tanjan tämänkertaista sekoilua. Lopulta nainen poistui ulos tupakalle ovet paukkuen.

– Mua ahdistaa kun toi Tanja on niin ilkeä Sebastianille koko ajan, BB-Suvi kommentoi Janikalle Tanjan käyttäytymistä.

Tanja, Suvi, Janika ja Ben saivat aikaisemmin illalla kuulla, että kausi BB-talossa jatkuu tänä vuonna oletettua pidempään. Mikael ja Sebastian eivät vielä tiedä uusinta käännettä, sillä kaksikko oli päiväkirjahuoneessa, kun tieto pidennetystä kaudesta paljastettii muille. Muut asukkaat eivät saa paljastaa tietoaan Mikaelille ja Sebastianille, joten salailu talossa jatkuu edelleen.