Ohhoh, koira pelaa biljardia paremmin kuin isäntänsä? Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirille voidaan opettaa runsaasti toinen toistaan upeampia temppuja, mutta kun kyse on esimerkiksi vinkuleluista tai palloista, haluttu lopputulos tavallista helpompi saavuttaa. Tähän kategoriaan kuuluvat myös biljardi ja biljardipallot.

Nyt nimittäin verkossa nähdään hauska video, jossa pieni chihuahua-koira ”pelaa” isäntänsä kanssa biljardia varsin menestyksekkäästi. Isäntä saa iskeä aloituslyönnin, mutta koira hoitaa pallot pusseihin.

Tosin nelijalkaisia koskevat viden perusteella hieman eri säännöt kuin ihmisiä, eikä pallojen raidoillakaan näytä olevan juuri merkitystä. Myös mailan käyttö näyttää olevan innokkaalle veijarille vierasta. Jos sääntökirjaa katsotaan tarkemmin, niin koira taisi hävitä pelin. Se nimittäin nakkasi kasipallon pussiin hieman turhan aikaisin.