Lady Gaga ihmetteli: ”Mitä hittoa minä teen alastomana?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga järkyttyi taannoin kollegansa Amy Winehousen kuolemasta. Gaga menetti muun muuassa puhekykynsä 48 tunniksi traagisen suru-uutisen jälkeen. Sittemmin poptähti on ylistänyt Winehousea monissa haastatteluissa.

Nyt supertähti on kertonut A Very Gaga Thanksgiving -erikoisohjelmassa riisuneensa itsensä alastomaksi Tony Bennettin edessä, jotta tämä saisi luonnosteltua hänen alastoman vartalonsa Vanity Fair -lehden kuvaan. Lehden kyseinen numero julkaistaan ensi vuonna.

– Kävelin sisään Tonyn luokse ja sanoin ”No niin Tony, tässä olen” ja sitten pudotin kylpytakkini ja menin oikeaan asentoon. Tunsin itseni ujoksi ja ajattelin, että tuossa on Tony Bennett. Mitä hittoa minä teen alastomana? Lady Gaga totesi ohjelmassa.

Äskettäin Lady Gaga poseerasi Emmy Awards -gaalan kutsutilaisuudessa rohkeassa mustassa iltapuvussa, jossa oli erikoinen halkio keskellä asua. Halkio lipsahtanut kuitenkin liiankin suureksi ja paljasti siksi liikaa sisältöään.

Maailmalla kohistiin taannoin jälleen Lady Gagan sukupuolesta, joka on ollut otsikoissa jo reilun vuoden ajan. Tuolloin poptähti vihjasi itse Twitter-blogissaan käyneensä sukupuolenvaihtoleikkauksessa. Kyseessä taisi tosin olla mainostemppu, koska Lady Gaga on ollut viime aikoina totuttua vähemmän otsikoissa.