Mies puukotti itseään lihalämpömittarilla – halusi tietää oliko tarpeeksi kypsä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Joulukuu on jo ovella ja samalla ihmiset nauttivat pikkujouluista ensimmäisten kinkkujen ja kuumien glögien kera. Nyt eräs yhdysvaltalainen mies käytti hengenvaarallisesti yleensä esimerkiksi joulukinkkuihinkin työnnettävää lihalämpömittaria.

Tennesseeläinen Scott K. Kelly nimittäin puukotti itseään lihalämpömittarilla, koska hän halusi tietää, oliko hän ”tarpeeksi kypsä”. Newport Plain Talk -sivuston mukaan poliisit löysivät miehen makoilemassa kotinsa sohvalla. Miehen vatsassa törrötti poliisien mukaan lihalämpömittari.

38-vuotias Scott kertoi kuulusteluissa, että hän haluaa olla rauhassa, jotta hän saisi kypsentyä rauhassa. Mies halusi myös kiivaasti tietää ruumiinlämpönsä ja kypsyytensä mittarin avulla. Miehen tyttöystävän mukaan Scott oli juonut kahdeksan olutpulloa ennen sekopäistä puukotusta.

Viime vuonna 39-vuotias mies tuomittiin vankilaan 40 vuodeksi, koska tämä tappoi ihmisen lihalämpömittarilla. Kalifornialainen mies nimittäin puukotti Leonardo DiCaprion tähdittämän Suljettu saari -kauhuelokuvan aikana elokuvateatterissa katsojan teräväkärkisellä lämpömittarilla.