Realitytähti kiinni rattijuopumuksesta – ohjelmaa esitettäessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissakin televisioruuduissa nähty Survivor-formaatti lukeutuu maailman tunnetuimpiin realitysarjoihin. Parhaillaan Yhdysvalloissa esitetään Survivor South Pacific -sarjaa, jonka tähti Semhar Tadesse on joutunut samaan aikaan noloon tilanteeseen.

Tadesse jäi nimittäin kiinni rattijuopumuksesta 27. lokakuuta, eli silloin kun hänet nähtiin vielä kisailemassa televisioruuduissa. Sittemmin neitokainen on jo pudonnut ohjelmasta. Hän jäi poliisin haaviin ajettuaan ensin päin punaisia liikennevaloja, TMZ uutisoi.

Realitytähti puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat 1,4 promillea. Parhaillaan Semhar Tadesse on odottamassa oikeudenkäyntiä vapaana takuita vastaan. Oikeudenkäynti alkaa 16. joulukuuta. Semharin pidätyskuva tullaan varmasti julkaisemaan parin päivän sisällä.