Äiti määräsi Justin Bieberin kotiarestiin – tässä kallis syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman teinitähden Justin Bieberin väitettiin äskettäin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Poplaulaja on tyrmännyt rajut huhut ja teki vastikään isyystestin todistaakseen seksiskandaalin tekaistuksi.

Nyt 17-vuotiaan Justin Bieberin Pattie-äidin kerrottiin antaneen pojalleen arestia törsäämisen takia. Teinitähti oli nimittäin ostanut ilman äitinsä lupaa 160.000 dollarin erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin. Katso kuvat tästä. Poikansa tuhlaamisesta huolestunut äiti onkin nyt ottanut kovemmat otteet käyttöön.

Kuva: Justin Bieber Shrine

– Pattie huolestui, kun sai tietää poikansa ostaneen uuden auton. Äiti antoi Justinille rangaistuksen. Hän ei saa enää ajaa yksin ennen kuin täyttää 18 vuotta, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Bieber hankki itselleen aiemmin tänä vuonna erikoisvalmistetun Cadillacin, jota poppari kutsuu Batmobileksi. Taannoin teinitähti törttöili Ferrarilla, sillä hän törmäsi autolla toiseen kaaraan parkkihallissa. Bieber ajoi myös taannoin kilpaa Ferrarillaan räppäri Everlastin Audi R8 -autoa vastaan.

Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.