Alastomaksi riisunut nainen pysäytti liikenteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään julkisilla paikoilla harvakseltaan viuhahtajia tai muuten alastomia ihmisiä. Hieman lämpimimmissä maissa se tuntuu olevan kuitenkin hieman yleisempää. Tällä kertaa Hong Kongissa on tapahtunut välikohtaus, jossa alastomaksi itsensä riisunut nainen pysäytti liikenteen kaupungin keskustassa.

Asiasta uutisoineen Oriental Daily -lehden mukaan 23-vuotias nainen nähtiin ensin puhumassa kännykällä isänsä kanssa. Nuori nainen kuitenkin suivaantui puhelun aikana ja heitti puhelimen suuttuneena maahan. Sen jälkeen nainen juoksi lentolehtisiä jakaneen naisen luokse ja paistasi tämän pää edellä seinään.

Kuva: News.asiaone.com

Kun paikalle hälytettiin poliisit, ryhtyi nainen riisumaan yllättäen vaatteitaan ja olikin pian täysin alaston. Hän ehti juosta alastomana noin 200 metrin matkan, ja noin kymmenen minuutin nakuilun jälkeen nainen saatiin viimein poliisiauton sisään suojaan. Ennen sitä nainen ehti kuitenkin shoppailla alastomana matkan varrella olevassa liikkeessä.