BB-Suvin seksipaljastus ällistytti: ”Mä oon tosi yllättynyt”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään keskusteltu koko alkuillan ajan ainoastaan naisen alapäästä ja sen toiminnoista. Miesasukkaille on tullut tutuksi hyvinkin tarkat yksityiskohdat alapään anatomiasta lähtien. Äänessä on ollut pääasiassa BB-Suvi, joka on pitänyt asiasta luentoa.

BB-Janica joutui hämmästelemään Suvin tarinoinnin aikana miten heikosti hän itsensä tuntee. Suvi kertoi nimittäin seikkaperäisesti millaisia aukkoja ja reikiä naisilla on.

– Aika outoa, että mä oon jo 31-vuotias, mutta mä en vielä tiedä mistä pissa tulee, Janica ihmetteli ääneen.

– Mä en ole yhtä ainoata kertaa feikannut orgasmia. Mä oon kyllä joskus tullut, mutta mä en ole paljastanut sitä, Janica jatkoi.

Erityisen innokkaasti naisten keskustelua kuunteli BB-Sebastian, joka myös totesi oppivansa koko ajan lisää. Hän oli erittäin kiinnostunut aiheesta ja ihmetteli kuinka vaikeaa naisten on saada orgasmia.

– Sebastian, mä oon aloittanut mun seksielämän 12-vuotiaana ja mä oon saanut enimmäisen orgasmin alakautta vasta 20-vuotiaana. Siis vaginan kautta. Sitä ennen mä sain kyllä klitoriksesta, Suvi paljasti hämmästyneelle miehelle.

– Mä oon tosi yllättynyt siitä miten vaikea naisen on saada orgasmia, Sebastian ihmetteli.

Tässä vaiheessa hyvin vauhtiin päässyt keskustelu päättyi, kun Isoveli kuulutti kaikki asukkaat lisähuoneeseen. Sen jälkeen heidät määrättiin ottamaan toisistaan mitat, joten tulossa on ilmeisesti jonkinlaiset uudet asut.