BB-Tanja teki haisevan kardinaalivirheen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tapahtui äskettäin erikoinen käänne, kun talossa alkoi laatikkoleikki. Laatikkoleikin voittaja saa ohjelman sponsorin lahjoittaman arvokkaan lahjapaketin. Mikael ja Sebastian päättivät kuitenkin jättää kisan houkuttelevasta palkinnosta huolimatta.

Ben, Tanja ja Suvi ahtautuivat sen sijaan pienikokoisiin laatikoihin, joista he saavat poistua jaloittelemaan vain kun siihen annetaan lupa. Pian kisan alkamisen jälkeen BB-Tanja teki kardinaalivirheen päästämällä suolikaasua sisällä laatikossaan. Neitokainen kertoi muille asukkaille reaaliajassa mitä tapahtui, ja huomasi virheensä vasta liian myöhään.

– Mua pierettää. Nyt mä pieraisin… Nyt mun laatikko haisee ihan ulosteelle. Ei kannata piereksiä näissä laatikoissa. Täällä haisee ihan paskalle. Siis vaikka sä liikkuisit, niin se haju ei lähde pois. Mä vaihdoin täällä paikkaa ja täällä haisee vieläkin, Tanja huusi laatikostaan.

Pian Ben kertoi lähtevänsä Tanjan kanssa samalle linjalle, joten päivätehtävä sai haisevan käänteen. Samaan aikaan tonttuasuiset Mikael ja Sebastian jatkoivat kokkailemista keittiössä. He joutuivat tosin kyselemään leivontaohjeita laatikossa makaavalta Suvilta.