Internetin haetuimmat tähdet listattiin – kiinnostavatko nämä sinua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on aika julkaista jälleen monenlaisia listauksia kuluneesta vuodesta. Nettimaailman haetuimmat ihmiset on tänään julkistettu Bing-hakupalvelussa. Sen mukaan maailman haetuin ihminen on 17-vuotias poptähti Justin Bieber, joka sijoittui viime vuonna kuudenneksi.

Justin Bieber oli ainoa miespuolinen henkilö kymmenen haetuimman tähden listalla. Toiselle sijalle päätyi viime vuoden ykkönen Kim Kardashian. Kolmannelle sijalle nousi hieman yllättäen Frendit-sarjasta tähdeksi noussut Jennifer Aniston, joka ei ole viime aikoina ollut kovinkaan paljon otsikoissa. Viime vuonna Jennifer oli sijalla 9.

Edellä mainittujen lisäksi haetuimpien listalla olivat tutut nimet Lindsay Lohan, Megan Fox, Jennifer Lopez, Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga ja Miley Cyrus. Haetuin televisio-ohjelma oli American Idol.

Vuoden odotetuimpiin ensi-iltoihin lukeutuva uusi Twilight – Aamunkoi osa 1 ei noussut leffalistan ykköseksi hakukoneissa, sillä sen edelle nousi esimerkiksi Mission Impossible. Leffojen haetuin oli Ghost Protocol, joka saa ensi-iltansa joulukuussa.