Mila Kunis vie miesten yöunet

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet on nimittäin nähty viime aikoina useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Friends With Benefits -elokuvan naispääosan esittäjä Mila Kunis on nyt poseerannut GQ-lehdelle huippuseksikkäänä hollywoodilaisen omakotitalon pihalla. Ilman housuja ainoastaan valkoisessa topissa ja bikinien alaosissa uima-altaan ponnahduslaudalla keikistelevä kaunotar on vaikuttava näky.

Will Gluckin ohjaama Friends With Benefits -elokuva kertoo kaveruksista, jotka aloittavat seksisuhteen. Näyttelijäkaunotar tähdittää elokuvan päärooleja yhdessä Justin Timberlaken kanssa. Tähtinäyttelijöiden uutisoitiin taannoin viihtyneen toistensa seurassa myös kuvausten ulkopuolella.

28-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa.