Seksi ja parisuhde eivät enää kiinnosta – japanilaiset kuolemassa sukupuuttoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Kiinassa yhden lapsen politiikka on johtanut siihen, että maassa on 118 miestä sataa naista kohtaan. Nyt maailmalla hämmästellään vuorostaan Japanista kantautuneita tutkimustietoja, joiden perusteella nousevan auringon maan asukkaat ovat jättäneet seksin.

Japanilaisten kerrotaan olevan matkalla kohti sukupuuttoa, mikäli kehitys jatkuu nykyisellään. Tutkimuksen mukaan nimittäin yhä useampi sinkkumies ja -nainen on jättänyt haaveet seksistä, parisuhteesta, avioliitosta ja siten myös lapsista. Nykyisin jo 25 prosenttia kolmekymppisistä myöntää, ettei ole koskaan harrastanut seksiä.

61,4 prosentilla naimattomista 18 – 34-vuotiaista miehistä ei ole tyttöystävää. Luku on noussut huolestuttavasti peräti 9,2 prosenttia kuuden viime vuoden aikana. Samaan aikaan 49,5 prosentilla naimattomista 18 – 34-vuotiaista naisista ei ole poikaystävää, ja määrä on 4,8 prosenttia enemmän kuin vunna 2005. Yli puolet sinkkunaisista kertoo elävänsä mieluummin sinkkuna kuin parisuhteessa.

Kaikeksi onneksi 86,3 prosenttia miehistä ja 89,4 prosenttia naisista kertoi aikovansa mennä naimisiin jossain vaiheessa elämäänsä. Asiasta uutisoineen Japan Times -lehden mukaan tutkimukseen osallistui 7.000 ihmistä.