BB-Tanja sai raivokohtauksen – mokasi jälleen viikkotehtävän

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaat viettävät viikkotehtävää joulun tunnelmissa. Tunnelmalliset jouluhipat ovat aiheuttaneet jo useille asukkaille koviakin tunnevyöryjä, sillä esimerkiksi BB-Janica oli eilen valmis luovuttamaan pelin kesken koti-ikävän vuoksi.

Myös BB-Tanja on ollut viime päivien ajan talossa allapäin ja onkin purkanut päivittäin vihaansa asukastovereihin. Tänään Tanja on kärsinyt jälleen kerran rajuista mielialan vaihteluista, sillä neitokainen on vollottanut lähes koko päivän. Asukkaat ovat antaneet itkuisen Tanjan märehtiä rauhassa itsesäälissään.

BB-Janica ilmoitti päivällä asukkaille tonttupajan tehtävänannon. Itkutulvasta silmänsä turvottanut Tanja ei kuitenkaan suostunut määrättyihin rakennuspuuhiin, vaan sai näyttävän raivokohtauksen ja valitti huonoa oloaan sekavan oloisena.

– Mitä sä haluut tehdä? BB-Janica kysyi varovaisesti.

– Siis mua väsyttää niin paljon. Mä en pysty tekee mitää, ku oon nii v**un väsynyt, et en pysty ees pesee mun omii hampaita. Ihan sama, mä oon jo kussu tän viikkotehtävän, et mä en kyl aio tehä yhtään mitään, Tanja raivosi.

Tanja menikin mököttämään talon makuuhuoneeseen peiton alle. Neitokainen ei kuitenkaan saanut nukkua, sillä talossa on voimassa päiväunikielto. Isoveli muistuttikin muutamaan otteeseen raivosta kiehunutta Tanjaa, että nukkuminen on kielletty päivisin.

– En oikeesti tajuu, sovitaan et noi sun kuulutukset on niin epäselviä, et voin nukkua. V**tu mikä huumori sulla, v**un siistiä, Tanja valitti.