BB-Tanja uhoaa: ”En aio luovuttaa”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa suoritetaan parhaillaan jouluaiheista viikkotehtävää, jossa asukkaat nikkaroivat urakalla joululahjoja. Luovasta viikkotehtävästä ovat innoissaan kaikki muut, paitsi BB-Tanja, joka ei osallistu viikkotehtävän suorittamiseen lainkaan.

Talossa jatkuvasti mielialan vaihteluista kärsinyt Tanja on tämänkin päivän viettänyt murjottaen. Tänään päivällä Tanja viihtyi pitkään päiväkirjahuoneessa muiden asukkaiden suorittaessa viikkotehtävää. Päiväkirjahuoneesta palattuaan Tanja kaivoi Big Brotherin sääntökirjan ja kävi lukemassa sitä tonttupajassa ahertaneille kanssa-asukkailleen.

– Mä en aio luovuttaa. Mä luen teille nyt tätä sääntökirjaa. Talosta voi poistua kolmella eri tavalla. Myös Big Brotherin käskystä. Et jos mä vaikka häivyn täältä, niin ei oo mun omasta syystä, BB-Tanja kävi uhoamassa tonttupajan ovella.

– Se varmaan tarkotti, että noista sääntörikkomuksista, BB-Sebastian kuiskasi Tanjan poistuttua olohuoneen puolelle.

– No se oiskin, jos tässä vaiheessa poistais. Kyllä sapettais, BB-Suvi kommentoi.

Big Brother -talon asukkaat saivat eilen tietää, että kausi jatkuukin oletettua pidempään. Voittaja selviää ensi viikon sunnuntaina pidettävässä suorassa finaalilähetyksessä.