Facebook julkaisi maailman suositelluimmat nettihitit – näitkö jo nämä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on vaikuttanut yli 800 miljoonan käyttäjänsä elämään monin tavoin. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on verkkosivujen ja artikkeleiden suositteleminen kavereille. Nyt Facebook on listannut kuluneen vuoden suositelluimmat artikkelit maailmassa.

Maailman suositelluin artikkeli on New York Times -lehden upea kuvasarja, jossa voidaan nähdä millaista tuhoa Japaniin iskeneet tsunami ja maanjäristys tekivät. Toisena listalla on CNN-uutiskanavan artikkeli siitä mitä koulujen opettajat haluavat kertoa oppilaidensa vanhemmille. Artikkelia on suositeltu tätä kirjoitettaessa 585.925 kertaa ja määrä kasvaa edelleen.

CNN-kanava on muutenkin menestynyt erittäin hyvin listalla. Alkuvuodesta nousi kohu horoskooppimerkkien muutoksesta, ja kolmanneksi suositelluin on CNN-artikkeli, jossa väitteet todetaan perättömiksi. Neljäntenä on saman kanavan kolumni siitä, että vanhempien ei tulisi pukea tyttäriään lutkiksi. Hieman yllättäen vasta viidentenä on ensimmäinen viraalivideo. Yahoon videossa isä ja tytär nähdään tanssimassa.