Kelly Clarkson: ”En elä parrasvaloissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Tähti onkin sittemmin myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia. Äskettäin supertähti julkaisi myös Suomessa uuden Stronger-albuminsa.

Stara tavoitti supertähden haastatteluun tämän vieraillessa äskettäin Euroopassa. Valtavasta suosiostaan huolimatta Kelly Clarkson on saanut olla varsin rauhassa juorulehtien lööpeiltä ja roskajutuilta. Laulajan itsensä mukaan syynä on se, että hän ei pyöri sellaisissa piireissä, joista roskajutut saavat yleensä alkunsa.

– Minusta ei kirjoiteta kovin paljon sellaista, koska en oikeastaan elä parrasvaloissa. Asun pienessä kaupungissa Texasissa ja Nashvillessä Tennesseessä. Niissä ei ole paparazzeja eikä julkkiskulttuuria. En ole parrasvaloissa edes silloin kun työskentelen, Kelly Clarkson kertoi Staralle.

Samasta syytä neitokainen voi vapaasti kulkea kaupungilla ilman meikkiä, eivätkä hänen kuvansa silti päädy viihdelehtien kohuotsikoihin.

– Teen sitä joka tapauksessa. Minulla ei ollut meikkiä edes American Idol -kuvauksissa. Olen ollut aina sellainen tyttö, eikä se ole muuttunut mihinkään.