Mallitytöt keikistelivät peppu paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna. Sittemmin kaunotar on palannut parrasvaloihin ja mallikuviin.

Raskauskilonsa nopeasti karistanut supermalli hehkuu nyt kuitenkin seksikkäämpänä kuin koskaan. Äitiydestä nauttiva Adriana nähdään parhaillaan poseeraamassa villeissä alusvaatekuvissa yhdessä kollegansa Miranda Kerrin kanssa. Kaunotar nähdään kuvissa sekä pakarat paljaana että yläosattomissa. Intiimit paikat pysyvät toki tyylikkäästi piilossa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.