BB-Suvin raju avautuminen: ”Klinikka mokasi mun rinnat!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla tuotantokaudella ollut usempiakin asukkaita, joilla on ollut silikonirinnat. Tänään BB-Suvi avautui omista silikonirinnoistaan, joiden hän kertoi menneen pieleen. Asia tuli puheeksi, kun niin ikään silikonit hankkinut BB-Janica pohti paljonko rinnat nykyisin maksavat.

– Ei kukaan lehti maksa mitään tissejä. Mä voisin tehdä sellaisen jutun, mikä olis varoittava esimerkki. Mä toivon, että se sairaala, joka teki nää mun tissit niin maksaa niiden uusimisen. Christinas Clinic mokas mun rinnat! Suvi totesi selvästi ärtyneenä.

– Ne on ihan hyvät. Ne rokkuu kuin lahnat, BB-Tanja komppasi kanssa-asukastaan.

Suvi on ehtinyt esitellä uusia rintojaan paljaana jo lukuisia kertoja BB-talossa sekä asukkaille että televisiokatsojille.