Johnny English nousi syksyn ykkösleffaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuussa ensi-iltaan Suomessa tullut Johnny English – Uudestisyntynyt on noussut syksyn katsotuimmaksi elokuvaksi. Brittikomedian on nähnyt tähän mennessä jo yli 250.000 suomalaista.

Pääosaa näyttelevästä Rowan Atkinsonista tuli brittihuumoria perinteisesti arvostavien suomalaisten kestosuosikki 1990-luvulla esitetyn tv-sarjansa Nolojen tilanteiden mies ansiosta. Myöhemmin hän on saanut uutta yleisöä Mr. Bean ja Johnny English -hahmoista tehtyjen elokuvien myötä.

Kadottuaan kuvioista Hänen Majesteettinsa Salaisen Palvelun MI7:n agentti Johnny English on hionut erikoistaitojaan Aasian syrjäseuduilla. MI7:n saatua selville Kiinan hallitsijaa vastaan punotun salajuonen, tarvitaan jälleen omalaatuisen agentin palveluksia. Johnny English palaa pelastamaan maailmaa täydessä terässään.

Oliver Parkerin ohjaamassa ja Hamish McCollin käsikirjoittamassa elokuvassa nähdään Atkinsonin lisäksi Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike ja Daniel Kaluuya. Johnny English – Uudestisyntynyt on edelleen esityksessä elokuvateattereissa ympäri Suomen.