Perheenisä pihtasi seksiä 23 vuoden ajan – vaimolle 10 000 euron korvaukset

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parisuhteessa seksin puute voi aiheuttaa rajujakin konflikteja kumppanien välillä. Taannoin eräs vietnamilaisnainen puraisi miestään korvaan, koska tämä vonkasi vaimoltaan seksiä. Seksistä kieltäytynyt vaimo myös uhkasi leikata miehensä sukupuolielimen irti.

Nyt Ranskassa on tullut ilmi tapaus, missä eräs perheenäiti on saanut seksin puutteen takia aviomieheltään 10.000 euron korvaukset. Vaimo haastoi ex-siippansa avioeron jälkeen oikeuteen, koska tämä ei ollut harrastanut tarpeeksi seksiä vaimonsa kanssa liiton aikana.

51-vuotiaan naisen mielestä mies ei ollut täyttänyt aviomiehen ”tehtäviään” liiton aikana. Tuomioistuin päätti, että vaimo ansaitsee seksittömän avioliiton aiheuttamista kärsimyksistä korvauksia. Pariskunnan avioliitto kesti 23 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

– Vaimon odotukset olivat oikeutettuja siinä mielessä, että seksi kuuluu naimisissa olevien ihmisten keskinäisen kiintymyksen osoittamiseen, tuomioistuin perusteli Gazette du Palais -sivuston mukaan.

Miehen mukaan hän ei harrastanut seksiä vaimonsa kanssa työkiireiden ja ajanpuutteen takia. 51-vuotias aviomies myös kertoi oikeudessa, että hänen terveydelliset ongelmansa olivat esteenä seksin harrastamiselle. Tuomioistuimen mukaan miehellä ei ollut kuitenkaan todisteita siitä, että seksin puute johtui terveysongelmista.