Viivi Pumpanen tukalassa tilanteessa – yllättävä syyllinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tällä viikolla finaalissa kisaileva entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen on joutunut tukalaan tilanteeseen autoillessaan. Hän kertoi Facebookissa olleensa tankkaamassa autoaan, kun lemmikkikoira Luna teki hänelle käytännön pilan.

Tankkauksen ajaksi autoon yksin jäänyt koira nimittäin onnistui jotenkin lukitsemaan itsekseen auton ovet, jolloin Viivi jäi auton ulkopuolelle ja auton avaimet olivat luonnollisesti sisällä autossa.

Hetken ihmettelyn jälkeen kaunotar sai soitettua apua huoltoasemalta ja avulias ystävä saatiin hätiin. Yhteisöpalvelussa Viivi kiitteli vuolaasti kaikkia asianosaisia sekä erityisesti myös päivystävää lukkoseppää. Jännityksentäyteinen finaaliviikko on siis sujunut Viivin osalta ainakin tähän mennessä jännittävissä ja yllätyksekkäissä merkeissä.