Julkkiskaunottaren turbohuulet järkyttävät: ”En ole tehnyt niille mitään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina silikonirintojen suosio on ollut julkkispiireissä jyrkässä laskussa, sillä monet tähdet ovat poistaneet silikoninsa ja palanneet luomurintoihin. Kaikki eivät ole kuitenkaan samoilla linjoilla, ja järkyttäviä ylilyöntejäkin maailmalta löytyy.

Nyt Britanniassa ihmetellään erään julkkisnaisen järkyttäviä huulia, joita neitokainen on esitellyt Twitter-blogissaan. 25-vuotias Abbey Crouch julkaisi eilen kuvan verkossa. Samalla hän vitsaili kuvatekstissä, ettei ole tehnyt huulilleen mitään. Hänen huulilleen on naureskeltu aiemminkin, mutta tällaista kuvaa niistä ei ole saatu.

Kuva: Twitter

Pari viikkoa sitten kerroimme kuinka eräs nuori nainen oli saanut päähänpiston, jonka mukaan hänen tulee näyttää animaatiohahmo Jessica Rabbitilta. Siksi hän on hankkinut itselleen maailman muhkeimmat huulet sadalla silikoniruiskeella. Noin 5.500 euroa maksaneen operaation lopputuloksena 22-vuotias Kristina Rei on huulineen varsin karmaiseva näky.