Älä stagedaivaa pyörätuolilla – tai voi käydä näin karusti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menevissä konserteissa nähdään silloin tällöin ”stagedaivausta”, jossa ihmiset kannattelevat ja kuljettavat käsillään esimerkiksi yleisöön hypännyttä esiintyjää. Nyt erään bilettävän pyörätuolimiehen yleisösurffaus meni pahasti pieleen konsertissa.

Kännykkäkameralla kuvatussa videossa nähdään, kuinka yleisö juhlii ja tanssii keikalla kädet ylhäällä. Pian kuvaan ilmestyy eräs mies, joka istuu pyörätuolissa yleisösurffattavana. Pyörätuolimiehen kannattelijat tanssittavat tätä rytmikkäästi musiikin tahtiin.Kuva: YouTube

Biletys sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun ihmiset pyörittivät liikaa miehen tuolin renkaita. Rytmikäs pyörittely aiheutti nimittäin kellahdus-efektin ja pyörätuolimies putosi päistikkaa yleisön sekaan. Korkealta pudonnut mies näytti täysin jähmettyneeltä putoamisen aikana.