BB-Tanja pitäisi päästää ulos talosta – mielenterveys järkkynyt pahasti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin tänään avoimet nimeämiset, joissa asukkaat näkivät muiden antamat nimeämispisteet ja kuulivat myös niiden perustelut. Talossa epävakaasti jo viikkokausia käyttäytynyt BB-Tanja purskahti itkuun jo kesken nimeämisten.

Tällä viikolla nimettiin Ben, Sebastian ja Tanja.

Tanja sai nimeämisissä eniten pisteitä, ja syyksi kerrottiin esimerkiksi neitokaisen lukemattomat raivokohtaukset, törkeä käytös ja muut sekoilut. Tämänpäiväiset tapahtumat osoittivat jälleen, että Tanjalla ei ole kaikki hyvin ja että hänet tulisi ensi tilassa päästää pois talosta. Muut asukkaat ovat jo aiemmin todenneet Tanjan mielenterveyden järkkyneen, ja nyt tilanne on mennyt vain huonompaan suuntaan.

– Mä en halua jäädä tänne enää teidän saatanan idioottien kanssa enää ensi viikoksi. Kiitos tästä, tuli aivan saatanan huono fiilis. Kyllä sustakin tuntuis varmaan paskalta lukea nimi kaikista tauluista paitsi yhdestä, Tanja raivosi muille asukkaille.

– Tanja ne pisteet tulee oman käyttäytymisen perusteella, Sebastian totesi.

– Espoo voitti Kiitos äänestäjille! Mä en jaksa kuunnella tota lässytystä. Mulla on tosi kurja fiilis nyt, Tanja jatkoi.

– Hei Tanja lopeta! Suvi komensi Tanjaa.

– Mä en jaksa kuunnella, Tanja poistui paikalta.

Muut asukkaat jäivät olohuoneeseen ihmettelemään Tanjan käytöstä. Erityisesti Suvi ja Sebastian ovat aiemmin todenneet, että he eivät uskalla olla Tanjan lähellä, koska tämä on niin arvaamaton ja sekava. Myöhemmin Tanja palasi Isovelin komennosta takaisin.

– Jos Benkku lähtee, niin mä en tiedä haluanko mä jäädä tänne viiden ihmisen kanssa, jotka kaikki kirjoittavat mun nimen tohon tauluun. Jos mä voitan finaaliviikon, niin kukaan ei ole iloinen mun puolesta. Mua oikeesti v**uttaa. Jos Benkku lähtee, niin mä en halua jäädä tänne, Tanja vuodatti Janicalle.

Tanja on itse haukkunut esimerkiksi Janicaa lukemattomia kertoja, mutta nyt hän väitti Janicalle täysin päinvastaista.

– Musta tuntuu vaan niin inhottavalta, että kun mä ajattelen kaikista ihmisistä vaan hyviä ajatuksia, niin musta ajatellaan sit vaan pahaa, Tanja valitti itkunsa lomasta.