Nirvana-leski otti Lindsay Lohanin suojiinsa: ”Hän on vajonnut syvälle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen julkkistähti Lindsay Lohan joutui äskettäin vankilaan ja virui kaltereiden takana 30 päivän tuomiota vain 4,5 tuntia. Neitokainen on istunut vankilassa jo kolme kertaa. Aiemmillakin kerroilla hän on kärsinyt tuomioistaan kiven sisässä vain murto-osa tuomitusta.

Nyt päihdeongelmaisen Lindsayn uutisoitiin saaneen viimein apua. Rocktähti Kurt Cobainin lesken Courtney Loven nimittäin uutisoitiin toimivan Lindsayn henkilökohtaisena raittiusvalmentajana. Love kertoi haluavansa auttaa leffakaunotarta, koska ”kukaan muu ei sitä tee.”

– Olen ottanut Lindsayn suojiini, koska kukaan muu ei sitä tee. Hän on vajonnut syvemmälle kuin minä aikanani, Love kertoi Details-lehdelle.

Lindsay työskentelee parhaillaan Los Angelesin ruumishuoneella suorittaakseen yhdyskuntapalvelunsa. Tähti nähtiin myös kiitospäivänä tarjoilemassa köyhille ja kodittomille ruokaa. Kaunotar poseerasi äskettäin miljoonan dollarin palkkiota vastaan Playboy-lehdelle. Kohutut kuvat julkaistaan ensi vuoden alussa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ikuistettiin taannoin punaisella matolla kuvissa, missä tähden hampaat näyttivät syöpyneen pois kovien huumeiden takia. Asiantuntijoiden mukaan törkyiset hampaat johtuivat muun muuassa säännöllisestä tupakan ja pilven poltosta. Sittemmin tähti hankkikin itselleen uudet hampaat ja esitteli arvostetun hammaslääkärin tuotosta mikroblogissaan julkaistussa kuvassa.