Miehellä hämmentävä addiktio – syö talkkia ja saippuaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt Malesiassa on raportoitu miehestä, joka on koukussa saippuan ja talkin syömiseen. 63-vuotias malesialainen Mohd Razali Ishak on syönyt niitä molempia aktiivisesti jo 17 vuoden ajan.

Ishakin mukaan hän ihastui saippuaan jo ensikokemuksensa perusteella. Hän antoi pikkusormen ja saippua vei koko käden.

– Aloitin saippuan syömisen sen jälkeen kun ihastuin ensin sen tuoksuun ja muotoon. Sitten maistoin pienen palan, joka oli minusta erittäin hyvää ja sen jälkeen saippuasta on tullut kiinteä osa ruokavaliotani. Seitsemän kuukautta sitten ryhdyin syömään talkkijauhoa sen hyvän tuoksun takia. Nyt käytän sitä 100 gramman pulloissa, mies kertoi Harian Metro -lehdelle.

Mies ei ole ollut itsekään varma mielentilastaan ja hän onkin käynyt sairaalassa tutkituttamassa itsensä. Ainakaan vielä ei mitään vakavaa ole löydetty, ja testien mukaan mies on täysin järjissään. Syytä erikoisiin addiktioihin mies ei osaa kuitenkaan kertoa.