Mitä tehdä 700 kondomilla? Tämä tyttö näyttää mallia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ehkäisyvälineiden markkinoinnissa on vuosien varrella nähty monenlaisia rohkeitakin kampanjoita, joista osa on päätynyt myös kukkahattumummojen ruodittavaksi. Nyt eräs vietnamilainen opiskelija yrittää markkinoida kondomeja erikoisessa muodossa.

Van Lan -yliopiston opiskelija Nguyen Minh Tuan nimittäin suunnitteli opiskelunsa lopputyönä cocktailmekon, joka on tehty 700 kondomista. Breaking the Condom Taboo -nimisen luomuksen tarkoituksena on markkinoida kondomin käyttöä vietnamilaisten ihmisten keskuudessa. Tuanin mielestä Vietnamissa ei nimittäin huolehdita tarpeeksi hyvin ehkäisystä.

Kuva: Odditycentral.com

Taidokkaasti tehty muotiluomus on saanut jo valtavasti kehuja muotialan eri ammattilaisilta. Kaukaa katsottuna mekko näyttääkin lähes täysin tavalliselta, mutta läheltä katsottuna huomaa sen erikoisen materiaalin. Opiskelija julkaisi mekon World AIDS Day -päivänä 1. joulukuuta.