Nicolas Cage nettosi Superman-sarjiksesta 1 600 000 euroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen reilun puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Tähden voimavaroja on myös heikentänyt Weston-poikansa jatkuvat ongelmat.

Nyt näyttelijän uutisoitiin tienanneen huiman summan myytyään harvinaisen sarjakuva-albuminsa internethuutokaupassa. Cage nimittäin sai kaupattua sen 1,6 miljoonalla eurolla. Action Comics No. 1 -sarjakuva-albumia uskotaan olevan koko maailmassa enää 100 kappaletta. Peräti 50 sarjakuvaintoilijaa taistelivat harvinaisuudesta huutokaupassa.

Contact Music -sivuston mukaan Teräsmiehen debyytin sisältävä sarjakuva-albumi varastettiin Cagelta kymmenen vuotta sitten. Sarjakuvia keränneen tähden kerrottiin järkyttyneen varkaudesta niin paljon, että hän myi 141 lehden sarjakuvakokoelmansa 1,2 miljoonalla eurolla. Varastettu harvinaisuus löydettiin tänä vuonna ja se palautettiin Cagelle.

Näyttelijä Nicolas Cage menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.