Pikkuhousunsuojista löytyi kallis yllätys – kuolemantuomio odottaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten hygieniatuotteet ovat yleensä sellaisia, että miehet pysyttelevät niistä mahdollisimman etäällä. Ehkäpä juuri siitä syystä eräs nainen oli kätkenyt sellaisiin arvokkaan yllätyksen, joka voi nyt viedä hänen henkensä.

Malesialainen nainen oli matkalla Singaporeen, mutta reissu jäi lyhyeksi. Hän jäi nimittäin kiinni Woodlandsin raja-asemalla, jossa hänen hallustaan löydettiin kovia huumeita. Nainen yritti salakuljettaa lähes kiloa kokaiinia pikkuhousunsuojissaan, mutta teko jäi yritykseksi. Paikallisten viranomaisten mukaan huumelastin arvo oli noin 110.000 euroa.

Singaporessa on kuitenkin yksi maailman tiukimmista huumelainsäädännöistä, jossa salakuljettajille voidaan langettaa kuolemantuomio. Kaksipäiväisessä tehoratsiassa pidätettiin yhteensä 124 epäiltyä salakuljettajaa ja 114 huumeidenkäyttäjäää, The Straits Times raportoi.