Rihanna poseerasi jälleen rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadosilla varttunut poptähti Rihanna nimettiin äskettäin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Seksikkyydellään runsaasti palstatilaa saava supertähti poseerasi äskettäin rohkeissa promokuvissa ja tuore musiikkivideo We Found Love on sekin poikkeuksellisen rohkea.

Musiikkivideo kiellettiin Ranskassa, jossa sitä ei saa jatkossa esittää päiväsaikaan lainkaan. Nyt Rihanna on poseerannut seuraavan singlensä video- ja promokuvauksissa blondina. Päähuomio uusissa kuvissa on kuitenkin kiinnittynyt hänen ohueen, kireään ja sisältönsä paljastavaan toppiin.

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseeraa seksikkäänä myös uuden Talk That Talk -albuminsa promokuvassa. We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.