Scarlett Johansson Cosmon kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Sen jälkeen kaunotar heilasteli kolmen kuukauden ajan 51-vuotiaan näyttelijän Sean Pennin kanssa.

Seuraavaksi Scarlett Johansson nähdään valkokankaalla seksikkäänä supersankarina uudessa The Avengers -elokuvasaan. Viime päivinä Scarlett on taas valloittanut useammankin lehden kansikuvat, sillä kaikki julkisuus on taas hyväksi. Nyt vuorossa on Cosmopolitan-lehden näyttävä kansikuva.

26-vuotias näyttelijäkaunotar tähdittää sarjakuvakirjaan perustuvaa elokuvaa yhdessä Chris Evansin ja Jeremy Rennerin kanssa. Johansson näyttelee elokuvassa superagentti Mustaa Leskeä. Näyttelijäkomistus Evans taas näyttelee elokuvassa Kapteeni Amerikka -supersankaria.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.