Saxobeat-popkaunotar peppu pystyssä bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa Suomessa konsertoinut Alexandra Stan tuli tunnetuksi viimeistään kuluneena kesänä, kun hänen valtava kesähittinsä Mr. Saxobeat dominoi listoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Nyt hän on poseerannut rohkeissa kuvissa.

Stan nähtiin suositun FHM-miestenlehden sivuilla poseeraamassa näyttävissä bikinikuvissa rannalla. Kuvissa neitokainen poseeraa muiden muassa peppu pystyssä ja yläosattomissa.

Romanialaisen Maan Studion tuottajapari Marcel Prodan ja Andrew Nemirschin kanssa yhteistyön vuonna 2009 aloittanut Stan nousi samana vuonna julkaistulla Lollipop-singlellään Euroopan klubi-ja singlelistoille. Saxobeats-albumia on työstetty saman tiimin kanssa ja albumilla kuullaankin Mr. Saxobeatin ja albumin uusimman singlelohkaisun Get Back (ASAP):n kaltaisia dancekappaleita.