BB-Suvi käytti parturointitaitojaan – höyläsi Mikaelin alapäätä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa vietettiin eilen asukkaiden kauan odottamia pikkujouluja. Alkoholinhuuruiset juhlat sujuivat rauhallisissa merkeissä saunomisen, musiikin ja porealtaassa lillumisen merkeissä. Pikkujouluja kävi piristämässä myös Frederik, joka heitti asukkaille alkuillasta keikan.

Siviilissä parturi-kampaajana työskentelevä BB-Suvi esitteli pikkujoulujen tiimellyksessä myös parturointitaitojaan. Kylpyhuoneessa samaan aikaan Mikaelin kanssa ollut Suvi päätti puuttua miehen runsaaseen alapääkarvoitukseen. Suvi tarttui yllättäen höylään ja alkoi poistella alasti suihkussa seisseen Mikaelin alapääkarvoja. Parturointi-operaatio ei tosin kestänyt kauaa, sillä humalainen Suvi päätti pian jättää kanssa-asukkaansa alapään rauhaan.

– Arvaa Sebastian, mitä mä tein äsken? Aattele mitä mä tein äsken? Mä ajoin Miksun munakarvoja, Suvi kehuskeli keittiötä siivoilleelle Sebastianille.

Juhlajuomia nauttineet asukkaat avautuivat myös illan mittaan toisilleen useaan otteeseen kauden aikana tapahtuneista asioista. Suurimmilta konflikteilta kuitenkin vältyttiin, sillä talossa useasti raivonnut BB-Tanja päätti jättää juhlimisen kokonaan väliin.