Coca-Cola joutui vaihtamaan tölkkiensä värin – uskomaton syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin virvoitusjuoma Coca-Cola on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun se on joutunut vaihtamaan tölkkiensä värityksen. Yhtiö on myynyt viime aikoina juomaansa valkoisessa tölkissä, joka lanseerattiin joulusesonkia varten.

Nyt Coca-Cola on kuitenkin joutunut keskeyttämään kampanjansa ja palaamaan tuttuun punaiseen tölkkiin. Alunperin kampanjan oli määrä jatkua ensi vuoden puolelle saakka. Syyksi The Wall Street Journal kertoo sen, että juoman menekki laski dramaattisesti tölkin värin takia.

Lehden mukaan monet amerikkalaiset kuluttajat olivat sitä mieltä, että valkoisessa tölkissä Coca-Cola maistui erilaiselta kuin aiemmin. Monet olivat myös luulleet, että valkoisessa tölkissä myyty tuote olisi ollut juoman kevytversiota.