Facebookin tilapäivityksiin merkittävä muutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on yli 800 miljoonalla käyttäjällään ja omalla viestijärjestelmällään kuin internet internetin sisällä. Äskettäin palvelu jäi kiinni lukuisista rikkomuksista, kun se oli loukannut lupaustensa vastaisesti käyttäjiensä yksityisyyttä.

Nyt Facebook on päivittänyt järjestelmäänsä siten, että käyttäjät voivat jättää merkittävästi aikaisempaa pidempiä tilapäivityksiä. Vielä muutama kuukausi sitten päivitysten maksimipituus oli vain muutama sata merkkiä, mutta sittemmin sitä kasvatettiin 5.000 merkkiin.

Nyt asiassa on tehty jälleen muutos, sillä tilapäivityksen maksimipituutta on kasvatettu uudelleen. Nyt käyttäjät voivat vuodattaa tuntemuksiaan palvelussa jopa 60.000 merkin verran kerrallaan, Mashable uutisoi.