Kim Kardashian huijasi Australian rajaviranomaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Kim Kardashian ilmoitti vastikään eroavansa aviomiehestään vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Sittemmin realitytähden väitettiin menneen naimisiin NBA-pelaaja Kris Humphriesin kanssa vain rahan ja julkisuuden takia. Jatkossa asiaa käsitellään myös oikeudessa.

Nyt Kim Kardashian on joutunut Australian rajaviranomaisten erityistarkkailuun, koska hän on rikkonut viisumisääntöjä. Äskettäin superjulkkis oli kengurumaassa lanseeraamassa uutta laukkumallistoaan, mutta viisumihakemuksessa hän väitti saapuvansa maahan vapaa-ajan matkalleen. Selvityksessä kävi ilmi, että kaksi edellistäkin Australian vierailua oli todellisuudessa ollut työmatkoja.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina ikuistettiin kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Kaunotar ei enää pidä kahden miljoonan dollarin arvoista 20,5 karaatin kihlasormusta, mutta on kertonut exälleen, ettei aio antaa ökysormusta takaisin.