Seksikkäimmät Playboy-kaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin miestenlehti Playboy palasi taannoin jälleen alkuperäisiin käsiinsä, kun lehden perustaja Hugh Hefner osti yhtiön takaisin sijoittajilta. Vuosikymmenien ajan lehti on esitellyt miehiselle lukijakunnalleen naiskauneutta.

Nyt lehden viime vuosien seksikkäimmät kaunottaret on listattu. Ykköseksi nousi Adrianne Curry, joka nousi tähdeksi television realityohjelmasta. Toiseksi sijoittui Amanda Beard ja kolmanneksi Arianny Celeste. Viiden joukossa olivat myös Ashley Harkleroad ja Ashley Massaro.

29-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.