Poikaystävä teki itsemurhan Skypessä – tyttöystävä näki kaiken

Ohhoh! · Stara.fi

Internetin kehitys on mahdollistanut monenlaiset uudet palvelut, joista merkittävimpiin lukeutuvat videosovellukset, joiden avulla ihmiset voivat keskustella toistensa kanssa kasvotusten vaikkapa toiselta puolelta maailmaa. Palveluista suosituin on Skype.

Nyt eräs tyttöystävä on kuitenkin joutunut todistamaan Skypen välityksellä suorassa nettiyhteydessä kuinka hänen poikaystävänsä riisti oman henkensä, The Sun raportoi. Julie Zalinski otti Skype-yhteyden 11.000 kilometrin päässä Intiassa liikematkalla olleeseen poikaystäväänsä Adrian Rowlandiin, mutta nettipuhelu päättyi traagisesti.

Kolmen lapsen isä otti nimittäin yllättäen kesken nettipuhelun puukon käteensä ja viilsi oman kurkkunsa auki. Britanniassa ollut nainen soitti välittömästi paikalliseen hätäkeskukseen, josta otettiin yhteys Intian viranomaisiin. Ensihoitajat eivät kuitenkaan ehtineet ajoissa paikalle. Rowland oli aiemmin työskennellyt esimerkiksi F1-talli Jordanille.