Veena Malikin alastonkuvasta skandaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Egyptissä nousi valtava kohu kuvasta, jossa 20-vuotias tyttö poseerasi alastomana. Tyttö julkaisi kuvan netissä itse. Nyt toisessa islamilaisessa maassa, Pakistanissa, on syntynyt vastaava kohu, kun sikäläinen näyttelijätär Veena Malik poseeraa niin ikään alastomana.

Veena Malik nähdään ilman vaatteita FHM-lehden Intian version kansikuvassa. Lisäpuhtia skandaaliin on tuonut se, että neitokaisen kädessä nähdään kirjaimet ISI. Kirjaimet ovat lyhenne Pakistanin tiedustelupalvelun salaisen siiven nimestä. Pakistanilaiset lehdet ovat epäilleet kuvaa käsitellyksi ja väittäneet, että Veena Malik ei ole koskaan ollut edes mukana alastonkuvauksissa. Lehti on puolestaan ilmoittanut, että kuva on aito ja että sillä on myös videokuvaa kuvauksista.