Ohhoh, Anna Abreun valtava kaula-aukko yllätti kotikatsomot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Anna Abreu on ollut tänään päättyvällä tuotantokaudella Tanssii tähtien kanssa -kilpailun tähtituomarina. Annan rohkeat asut ovat nousseet otsikoihin kerta toisensa jälkeen, mutta tänään finaalin kunniaksi vuorossa on todella rohkea asuvalinta.

Kotikatsomoissa yllätyttiin nuoren tähtilaulajan asusta, sillä Versacen arvokkaassa iltapuvussa on poikkeuksellisen suuri kaula-aukko. Lisäksi asussa on myös massiivinen halkio. Annan asua voi ihailla parhaillaan käynnissä olevassa suorassa lähetyksessä MTV3-kanavalla.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun finaalissa voitosta kisailevat tänään Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä ja Ansku Bergström sekä entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen ja Matti Puro.