BB-asukkaat murtuivat shokkikäänteestä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tänään todellinen yllätyskäänne, kun BB-Sebastian poistettiin talosta häätöäänestyksen jälkeen. Hänen kanssaan äänestyksessä olivat Ben ja Tanja, joista jälkimmäinen ei peitellyt iloaan Sebastianin poistuttua.

Muut asukkaat ottivat sen sijaan yllätyskäänteen raskaasti. Normaalisti asukkaan poistumisen jälkeen talossa jatkuu pian vilkas keskustelu, mutta tänään hiljaisuus laskeutui taloon. Asukkaat olivat nimittäin hiirenhiljaa pitkään Sebastianin poistumisen jälkeen.

Erityisen raskaasti häädön ottivat Suvi ja Janica, jotka molemmat murtuivat itkuun. Myös Mikael hautasi kasvot käsiinsä pitkäksi aikaa. Aiemmin Tanja ilmoitti, että olisi valmis poistumaan talosta, mikäli hän selviäisi häätöäänestyksestä. Alkava finaaliviikko näyttää miten hän talossa pärjää.