BB-Suvi myönsi suuseksin: ”Kaikki tietää että mä oon…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin kauden alkupuolella tilanne, jossa BB-Suvi ja häntä huomattavasti nuorempi BB-Salar olivat intiimeissä puuhissa talon pihamaalla. Ulospäin tilanne näytti suuseksiltä, mutta Suvi ei ole suostunut vahvistamaan tapahtunutta.

Suvi on kyllä useita kertoja itse viitannut tapahtuneeseen, mutta tänään hän viimein vahvisti harrastaneensa Salarin kanssa suuseksiä. Samalla Suvi totesi, ettei ollut vahvistanut asiaa aiemmin, koska hänen mielestään kaikki asukkaat tiesivät muutenkin mitä oli tapahtunut.

– Mikset sä aluksi kertonut että sä olit ottanut suihin Salarilta? Mikael tivasi.

– Miks mä nyt kieltäisin, kun kaikki tietää, että mä oon ottanut. Miks mä kieltäisin, Suvi vahvisti.

Parhaillaan asukkaat valmistautuvat illan suoraan lähetykseen ja tuotantokauden viimeiseen häätöön. Kausi päättyy ensi sunnuntaina 11. joulukuuta.