Bikinikaunottaren onnenpotku – löysi varastetun koiransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka eräs amerikkalainen kaunotar etsi koiraansa esiintymällä bikineissä vilkkaan maantien laidalla erittäin viileässä kelissä. Neitokainen esitteli autoilijoille kadonneen koiransa kuvia, eikä suostunut poistumaan ennen kuin hänen lemmikkinsä on palannut kotiin.

Nyt 20-vuotias Arlene Corona on saanut rakkaan lemmikkinsä takaisin. Coronan äiti sai soiton nuorelta pojalta, joka kertoi koulun terveydenhoitajan varastaneen lemmikin. Asiasta uutisoineen KGTV-kanavan mukaan nuori mies oli suostutellut lemmikkivarkaan palauttamaan koiran oikealle omistajalleen, kun tapaus sai niin suuret mittasuhteet mediassa. Nyt koiralle on laitettu mikrosiru niskaan tunnistamisen helpottamiseksi.Kuva: Facebook